X
6.933 €

Servicii

In scopul satisfacerii nevoilor clientilor nostri, ne-am format un portofoliu diversificat si complex, activand pe toate pietele de tranzactionare energie si certificate verzi administrate de Operatorul Pietei de Energie Electrica si a Gaze Naturare din Romania (OPCOM).

1. Furnizare Energie catre Consumatorii Finali:

Furnizam energiei electrica in conditii de siguranta si calitate, la preturi competitive si in profilele perfect pliate pe cerintele clientilor nostri.

Asistenta precontractuala: Oferim asistenta specializata atat consumatorilor actuali, cat si potentialilor clienti in intelegerea cadrului de reglementare pentru a decide impreuna care este produsul care le asigura minimizarea costurilor si cresterea calitatii serviciului de furnizare.

Servicii de Informare: Totodata, pe intreaga perioada de derulare a contractului de furnizare, asiguram informatii referitoare la schimbarile legislative relevante si oferim flexibilitate in modificarea clauzelor contractuale afectate. In acelasi timp, ne notificam clientii asupra intreruperilor programate si suntem in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru rezolvarea de maniera eficienta a tuturor problemelor intampinate.

Achizitie de certificate verzi: In vederea indeplinirii obiectivului Romaniei de sustinere a energiei din surse regenerabile, achizitionam transparent si centralizat certificate verzi conform cotei de achizitie reglementate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

2. Trading

Pentru a obtine cel mai bun pret pentru clientii nostri ne bazam pe o strategie de diversificare a portofoliului, activand pe toate pietele centralizate administrate de OPCOM:

  • Piata pe ziua Urmatoare (PZU);
  • Piata Intrazilnica (PI);
  • Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale cu Licitatie Extinsa (PCCB-LE);
  • Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale cu Negociere Continua (PCCB-NC);
  • Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale cu Dubla Negociere Continua (PCCB-OTC).

Avem in vedere achizitia de energie electrica din toate sursele disponibile de energie – termo, nuclear, hidro, eolian si alte surse de energie regenerabila.